روش مطالعهی درس ریاضی
ریاضیات شامل علائم، فرمولها، روشهای ویژه و کتابهای درسیای است که سخت به نظر میآیند و خیلی کلمات و اصطلاحات منحصربهفرد هستند. در نتیجه مهم است که از مهارتهای مطالعهای استفاده کنید که اختصاصاً مناسب ریاضیات باشد.
ریاضیات شامل علائم، فرمولها، روشهای ویژه و کتابهای درسیای است که سخت به نظر میآیند و خیلی کلمات و اصطلاحات منحصربهفرد هستند. در نتیجه مهم است که از مهارتهای مطالعهای استفاده کنید که اختصاصاً مناسب ریاضیات باشد.
روز دوشنبه مورخه ی 94/1/24 همایشی به منظور هدایت تحصیلی دانش آموزان سال اول با حضور و سخنرانی مشاورین محترم آموزشگاه آقایان ساغرچی و صمدی صورت گرفت که در زیر تصاویر این همایش را مشاهده می نمایید.
دوره بعد از عید، دوره خیلی مهمی است؛ به این دلیل که هر چه به کنکور نزدیک تر می شویم اهمیت زمانی که در اختیار داریم، بیشتر مشخص می شود. داوطلبان زیادی در سال های گذشته با یک برنامه ریزی اصولی موفق شدند تا از این ایام به خوبی استفاده کرده و نتایج بسیار قابل ملاحظه ای را کسب کنند. روی سخنمان با همه کسانی است که قصد دارند پیشرفت تراز و رتبه داشته باشند.
مطمئن باشید که با جدیت و تلاش و خوب درس خواندن در این ایام، می توانید به این هدف برسید. گرچه همت و جدیت، از مهم ترین عناصر پیشرفت شما در این روزهای باقی مانده هستند، اما نکات و مسائل دیگری نیز وجود دارند که توجه و پرداختن به آن ها باعث می شود تا شما در همین روزهای باقی مانده به موفقیتی در خور تلاشتان دست یابید. ما هر ساله با داوطلبان زیادی مواجه می شویم که قبل از عید دروسشان را به خوبی مطالعه نکرده، اما با تلاش فراوان و رعایت همین نکات توانسته اند که به موفقیت برسند.
وقتی انسان برای بار اول حرف، کلمه یا عددی را می شنود یا می بیند بصورت تصویری در ذهن او نقش می بندد. اما بخاطر آوردن تصویر های مبهم بسیار مشکل است.. همچنین اطلاعات در بدو ورود به مغز دسته بندی شده نیستند و یافتن مطالب با موضوعات متفاوت کار پیچیده ای است. برای حل این مشکل می توان از تکنیک «برچسب زدن» استفاده کرد.. برچسب ها می توانند شعر، تصویرسازی یا بازی با کلمات باشند. می توان از اطلاعاتی که باید به خاطر سپرده شوند، شعر ساخت و یا تصویری خیالی در ذهن ایجاد کرد. شعر یا تصویر ایجاد شده مانند برچسبی است که ما را به مطلب مورد نظر هدایت می کند. به انواع شیوه های ساخت برچسب توجه کنید:
بازی با کلمات :
1- چک 2-جو 3-به 4- ناهار
برای حفظ کردن چیزی شبیه جدول تناوبی می توان از این شیوه استفاده کرد.
چک(1): هیدروژن.، زمانی که چک آدم برگشت می خورد انکار بمبی هیدروژنی بر سرش می خورد.
جو(2): هلیوم، ساقه های جو به قدری سبک هستند که به بالن پرواز گاز هلیوم روی هوا شبیه است.
به(3): لیتیوم، به ترین روز برای خرید باتری لیتیوم جمعه است.
رمزنگاری :
این شیوه یکی از شیوه های بسیار پرکاربرد و مرسوم است و حتما همه شما تا بحال چندبار اجرایش کرده اید. مثالی معروف در مدیریت وجود دارد که در این جا به آن اشاره می شود :
P O S D C O R B: وظایف مدیریت
P: Planning
O: Organization
S:Staphing
D:Direction
C:Control
R:Reporting
B:Budjeting
هم چنین نمونه ای که من از علوم راهنمایی (حدودا 6 سال پیش) به خاطر دارم، اسامی غذاهای حاوی پروتئین:
شست پلنگ
ش: شیر
س: سویا
ت: تخم مرغ
پ: پنیر
ل: لوبیا
ن: نخود
گ: گردو
شعر :
شعر زبانی است برای مفاهیم عمیق انسانی! و چون از دل برآید، لاجرم بر دل نشیند! ولی در اینجا وزن و قوافی شعر را نشانه گرفته شده است ، چرا که مطلب را برای بخاطر سپردن شیرین می کند.
ریتم (صوت) :
ریتم از جمله ترفندهایی است که حتی به حفظ شعر هم کمک می کند! و تأثیری شگرف در بخاطر سپردن مطالب دارد. اگر به این مطلب شک دارید، به حافظه تان رجوع کنید.
تصویرسازی :
شیوه ای که در تایپوگرافی ها مورد استفاده می باشد. بطور مثال کلمه بیمار به زبان انگلیسی بصورت تصویر زیر بسیار ماندگار تر از حالت ill می باشد. به تایپوگرافی ها توجه کنید.
گروه های علمی جشنواره شامل:
برق و الکترونیک،کامپیوتر،مکانیک،عمران،علوم زیستی و پزشکی،کشاورزی و منابع طبیعی،فیزیک و نجوم،شیمی،نانو تکنولوژی،ریاضی،زبان و ادبیات فارسی،علوم اسلامی،فلسفه و ادیان،علوم اجتماعی،هنر و معماری،طراحی،نقاشی،خطاطی،عکاسی،فیلم سازی،گروه علوم انسانی،شعر،داستان بلند و کوتاه،متن ادبی،خاطرات،دل نوشته،تحقیقات علمی دانش آموزان و سایر گروه های علمی
*علاقمندان جهت شرکت در جشنواره به آقای جعفری(فناوری)مراجعه نمایند